Dolors Montserrat: “El que distingeix Europa del món és precisament el comerç que fa ciutat”

La presidenta de la Comissió de Peticions del Parlament Europeu és l’eurodiputada Dolors Montserrat. Amb ella, parlem en aquest cap de setmana en que celebrem el Dia d’Europa i el Dia Europeu del Comerç de Proximitat. La comissió de peticions és una de les comissions del Parlament que rep les queixes, reclamacions, i demandes dels ciutadans de la Unió. Amb Dolors Montserrat parlem de les formes que té la ciutadania per a comunicar-se amb les institucions europees, què representa el nou pla d’ajudes generals per als estats de la Unió, i què li sembla la proposta de que Barcelona aculli la Capitalitat europea del Comerç.

(Visited 60 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *