Laura Rahola: “La Comissió Europea és molt conscient de com la crisi ha afectat el comerç”

Laura Rahola és cap de comunicació de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, oficina representant del Govern europeu, que participa en aquest conjunt d’entrevistes que fem per a commemorar el Dia d’Europa, i el Dia Europeu del Comerç de Proximitat. Ella ens explica quin és el paper de la Comissió Europea en tot plegat, de quina forma treballa l’oficina de Barcelona, i com es presenten els propers mesos, amb el repartiment dels fons europeus de reconstrucció, en relació al comerç de proximitat.

(Visited 114 times, 1 visits today)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto