Els comerciants de l’eix Creu Coberta-Gran Via veuen la recuperació amb optimisme moderat

Dissabte 24 d’abril l’Associació de Comerciants Creu Coberta organitza activitats al carrer i al Meeting Point (Creu Coberta, 26) com a colofó a la setmana de Sant Jordi. L’eix comercial ha volgut, celebrar, d’aquesta manera, una primavera que, a diferència de la de l’any passat, convida a un cert optimisme en la lluita contra la pandèmia, gràcies al procés de vacunació que està en marxa. Creu Coberta és el primer eix comercial de Barcelona que s’atreveix a organitzar activitats al carrer aquesta primavera, amb totes les mesures de prevenció i distància que correspon a la situació de pandèmia.

L’Associació de Comerciants, en col·laboració amb Ràdio Hostafrancs i altres entitats han decidit aprofitar que el carrer de la Creu Coberta es converteix, com cada cap de setmana, en un passeig sense cotxes, per animar la jornada amb música, exposicions, el sorteig de vals per comprar a les botigues de l’eix i un monòleg còmic i pràctic sobre comunicació a càrrec del periodista i escriptor Alfred Picó.

Els comerciants de l’àrea comercial Creu Coberta-Gran Via veuen amb moderat optimisme el moment actual i confien en que la situació millorarà en els propers mesos, a mesura que avanci el procés de vacunació de la població. Ho han comentat a Ràdio Hostafrancs, Mònica Noguera i Josep Pascual, vicepresidents de l’Associació de Comerciants Creu Coberta; Isabel Morell, gerent de la mateixa entitat, i Julia Weber, de la llibreria Re-Read, ubicada al carrer Creu Coberta, 73.

(Visited 51 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto