Joan Guillén: “Només els floristes vendran roses. Esperem que serveixi per endreçar el Sant Jordi”

El president del Gremi de Floristes, Joan Guillén, confia que aquesta edició de Sant Jordi a mig gas serà millor que l’experiència de l’any passat. A més, enguany s’ha decidit que només les floristeries o establiments de conveniència vendran roses, eliminant la competència puntual que suposen les parades espontànies. Un cas similar que viuran les llibreries. En aquest cas, Guillén creu que ha de ser una oportunitat per regular aquesta festivitat i, tal com diu, endreçar la festa.

(Visited 83 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto