David Sánchez: “La meitat de les empreses de Comertia no ha rebut cap ajuda”

El president de Comertia, David Sánchez, alerta del degoteig de tancaments d’empreses que esperen els propers mesos si no hi ha una inversió real dels governs al teixit empresarial català. Després d’haver publicat el darrer informe de l’entitat, Sánchez comenta alguna de les dades més rellevants i alarmants d’aquest document, que també desvetlla que un alt nombre d’empreses gestores de centres comercials no han fet descomptes als operadors dels locals, cosa que obligarà a interposar reclamacions judicials.

(Visited 61 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto