Mar Basany: “El sector del circ no ha rebut gairebé cap ajuda durant un any”

Aquesta setmana se celebra el Dia internacional del Teatre, i parlem amb Mar Basany del centre formatiu en circ La Colombina, qui també es artista de circ des de fa anys. En aquesta entrevista parla de la doble vessant de l’empresa, com a artista i com a centre de formació, ja que són un establiment obert com qualsevol altre comerç. També comenta com ha estat evolucionant durant la pandèmia, i com s’han gestionat les ajudes, tan en l’àmbit cultural, d’events com de formació. Aquest cap de setmana el Meeting Point de Creu Coberta acollirà les activitats que han programat per poder-ho celebrar.

(Visited 34 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto