Eduardo Ceballos: “La seguridad, la restauración y el ocio serán clave para los centros comerciales”

El president de la Asociación Española de Centros Comerciales, Eduardo Ceballos, atén Ràdio Comerç per parlar de la situació que avui tenen els centres comercials arreu de l’estat. Apunta que han estat tancats gairebé un terç de l’any i això, malgrat les restriccions ha suposat el descens d’un 30% de les vendes en aquests centres. També explica quines tendències s’apunten al sector del comerç dels centres, en que hi haurà increments i millores dels espais, millora de la seguretat, i on el fet experiencial serà clau per recuperar-ho. Segons Ceballos, la venda per internet no podrà oferir mai trobades amb amics, restauració i oci, com ofereixen els centres.

(Visited 178 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto