Salvador Albuixech: “L’actuació dels governs amb el comerç ha estat dolenta i poc assenyada”

El president de l’eix comercial Barnavasi, Salvador Albuixech, es mostra esperançat de recuperar poc a poc la vida comercial dels eixos de la ciutat. Per això han programat ja diverses fires comercials, amb tota la seguretat que permeten les restriccions, al voltant de Galvany i a la plaça de la Bonanova, per als propers mesos. Tanmateix, creu que en ser uns barris amb gent cada cop més gran, hi ha hagut un descens important de les vendes arreu, causada per la por, i que tot i que ja hi havia amb anterioritat una gran demanda de comerç electrònic quant a la restauració, aquesta s’ha imposat els darrers mesos.

(Visited 90 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto