Montserrat Ballarín: “Cautela amb les macrocuines. No es poden obrir sense llei ni ordre”

Inaugurem el nostre estudi al Meeting Point Creu Coberta, on setmanalment volem entrevistar personalitats del món del comerç de la ciutat. La primera en acompanyar-nos ha estat la regidora de comerç i mercats de Barcelona, Montserrat Ballarín, amb qui compartim les mesures que estan realitzant des de l’ajuntament de Barcelona per al comerç i la restauració, a més de comentar alguns brots verds que ja es veuen en l’economia de la ciutat

(Visited 194 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto