Roger Pallarols: “El diagnòstic i la gestió de la pandèmia han estat erràtics des de maig”

El director del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, parla de la situació actual de la restauració de Barcelona quan encara les restriccions obliguen a tancar a les 5 de la tarda. Amb ell parlem de la darrera publicació del Gremi, el llibre Resilients, que recull testimonis d’un centenar de restauradors de Barcelona, i de com les decisions dels respectius governs han estat decisives per la crisi continuada del sector.

(Visited 112 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto