Roger Pallarols: “El diagnòstic i la gestió de la pandèmia han estat erràtics des de maig”

El director del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, parla de la situació actual de la restauració de Barcelona quan encara les restriccions obliguen a tancar a les 5 de la tarda. Amb ell parlem de la darrera publicació del Gremi, el llibre Resilients, que recull testimonis d’un centenar de restauradors de Barcelona, i de com les decisions dels respectius governs han estat decisives per la crisi continuada del sector.

(Visited 84 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort
istanbul escortsistanbul escortsistanbul escortsistanbul escortsistanbul escorts
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort