12.000 professionals han participat en gairebé 200 sessions online
El Gremi d’Hotels ha aprofitat l’aturada de l’activitat per formar el seu personal

Tot just fa un any, coincidint amb l’inici del confinament i de l’aturada temporal del sector com a conseqüència de les mesures preses per fer front a la propagació de la Covid-19, el Gremi d’Hotels de Barcelona i l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) van decidir posar en marxa una oferta formativa online gratuïta, especial i específica per a professionals del sector, pensada per facilitar la continuïtat de la formació i aprofitar aquells dies de confinament i aturada de l’activitat.

El desenvolupament que ha viscut la crisi sanitària al llarg de tot l’any, que ha paralitzat totalment el sector turístic, ha propiciat que els seus impulsors optessin per donar continuïtat a aquesta iniciativa al llarg de tots aquests mesos, propiciant que la formació dels professionals del sector no s’aturés en cap moment.

Més de 12.000 participants en diferentes temàtiques formatives

En aquest sentit, s’han impartit prop de 200 formacions online, que han comptat amb més de 12.000 participants i han assolit les 45.000 visualitzacions. Les temàtiques d’aquestes formacions han girat entorn a aspectes com: la direcció hotelera, la cuina i pastisseria, els serveis de restauració, la gestió d’hostaleria i l’enologia.

Manel Casals, director general del Gremi d’Hotels de Barcelona afirma que “era indispensable garantir la continuïtat formativa dels professionals que formen part del nostre sector durant tot aquest temps de paràlisi de la indústria turística” i afegeix que “la situació pel nostre sector és terrible, especialment per a tots aquells professionals que es troben en situació d’ERTO o que, directament no han pogut mantenir la seva feina”.

“L’alumnat, que ha valorat de forma especialment positiva aquest cursos”

Iñaki Gorostiaga, director de l’ESHOB, reivindica el valor d’aquesta formació: “Tenim molt clar que la formació és la base a l’hora de garantir la qualitat de la nostra destinació i que, per aquest motiu, havíem de posar tots els recursos per facilitar-la” i destaca que “la implicació del professorat i professionals referents del sector ha estat excepcional des del primer moment així com, la complicitat amb l’alumnat, que ha valorat de forma especialment positiva aquest cursos”.

(Visited 13 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *