Jordi Fàbregas: “El confinament i la manca de turisme ha fet disminuir la delinqüència a BCN”

L’inspector del Cos dels Mossos d’Esquadra Jordi Fàbregas explica com han treballat els cossos de seguretat a Barcelona el darrer any de pandèmia. En el seu cas, des de la comissaria de la Zona Franca, revela com els delictes han baixat respecte als anys anteriors, quines zones han estat més conflictes i com la mediació ha esdevingut més important que mai. També parla dels protocols que els Mossos segueixen en cas de manifestacions com les que han tingut lloc les darreres setmanes.

(Visited 182 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto