Esteve Vilarrúbies: “El principal enemic del comerç emblemàtic és l’especulació”

Parlem amb Esteve Vilarrúbies, autor del llibre “Comerços Emblemàtics de Barcelona”, editat per Efadós, i que s’ha convertit en un dels llibres més venuts del sector comerç durant el que va d’any, amb la fitxa fotogràfica i històrica de 110 comerços de la ciutat, que es consideren emblemàtics. Segons Vilarrúbies, que porta deu anys fotografiant establiments de la ciutat de Barcelona i de les rodalíes, un dels problemes més importants del comerç històric de la ciutat és l’especulació urbanística.

(Visited 74 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto