Alex Goñi: “La digitalització no substituirà mai el comerç de proximitat. El complementarà”

Aaquest dissabte, una campanya iniciada per PIMEC i a la qual s’han sumat la majoria d’entitats comercials del país demana aixecar les persianes del comerç, en demanda de l’obertura els caps de setmana, pressió que ha suposat la reconsideració del tancament a partir de la propera setmana. Alex Goñi és president de PimeComerç i a partir d’ara vicepresident de la junta de Pimec presidida per Antoni Cañete. A més compagina el seu càrrec amb el de president del Gremi de peixaters.
Tanmateix, Goñi va molt més enllà en la seva reflexió sobre les necessitats de canviar el model comercial de país i repensar-lo, en clau d’horaris, de conciliació, de valors, i en els canvis en els models de consum galopants en la nostra societat. També creu que tot i que la digitalització és necessària, serà un complement al comerç de proximitat, però no el substituirà, perquè la gent tornarà al carrer. Paral·lelament avisa que les noves formes de comerç digital han creat una bretxa social al món del comerç que cal subsanar, i també entre models de comerç i de consumidors.

(Visited 118 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452