Esco Gallego: “Les tècniques són el cap i el cor dels eixos, i mereixen ser més valorades”

Esco Gallego és la responsable de les relacions amb les tècniques i els tècnics dels 23 eixos comercials de la Fundació Barcelona Comerç. Aquesta posició li otorga una visió global del que ha passat durant aquest darrer any al comerç de Barcelona, els reptes, problemes, situacions diverses que s’han produït durant la pandèmia. Per això valora la dedicació que les tècniques i tècnics de cada eix comercial tenen vers les associacions i creu que és fonamental valorarles molt més, ja que tenen al cap el dia a dia del comerç de barris sencers.

(Visited 163 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto