Presidenta de l'Associació de Comerciants de l'Eix Maragall
Montse Frechilla: “Les dones hem demostrat la nostra capacitat en el món del retail”

La presidenta de l’Associació de Comerciants de l’Eix Maragall, Montse Frechilla, ha reivindicat en una entrevista a Ràdio Comerç el paper de les dones en l’àmbit del retail amb motiu del Dia de la Dona Treballadora. “Les dones hem demostrat la nostra capacitat en el món del retail”, ha afirmat Frechilla.

“Som molt valentes les dones”

Aquesta empresària considera que “les dones hem fet un gran pas al món laboral, però en l’àmbit domèstic les responsabilitats continuen recaient en nosaltres. Som molt valentes les dones”, ha insistit.

Montse Frechilla s’ha mostrat “molt orgullosa del nostre Eix, perquè hi ha molta dona. A més, a la junta som més dones que homes”.

“Les discriminacions en el món del retail per raó de gènere són casos excepcionals”

La presidenta de l’Associació de Comerciants de l’Eix Maragall també ha manifestat que “les discriminacions a què assistim en el món del retail per raó de gènere són casos excepcionals. En el meu àmbit, el de les reformes, que és més preponderament masculí, costa més adaptar-se, però en general hi ha respecte”.

(Visited 196 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto