Tot el que volies saber sobre les Apeu i no gosaves preguntar
Les Apeu… a mà

La Dirección General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, juntament amb Escodi, l’Escola Universitària de Comerç i Distribució, han editat una pràctica guia tècnica per iniciar una Àrea de Promoció Econòmica Urbana (Apeu). Els professionals interessats en obtenir-la poden descarregar-la gratuïtament aquí.

Aquesta guia permet definir què és aquesta eina, com es delimiten les Apeu o quin procés se segueix fins a la seva aprovació. Així mateix, recull els plans d’actuació, el finançament o pautes per a una correcta comunicació.

(Visited 41 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto