Anna Puig: “Els horaris comercials no ajuden a les dones a participar de les associacions”

En aquesta setmana de les Dones que dediquem a Ràdio Comerç, amb el suport de la Fundació Barcelona Comerç, parlem amb l’Anna Puig, de l’eix del Clot, que introdueix un dels assumptes fonamentals per a la millora de la participació de les dones, i dels comerciants en general, en les associacions de comerciants i eixos: els horaris comercials partits i que fan que el comerciant no pugui conciliar la seva vida laboral amb la personal, i menys amb l’associativa.

(Visited 55 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto