JORDI TARRAGONA
Poda a El Corte Inglés

Jordi Tarragona és expert en empresa familiarJordi Tarragona és coach i conseller de famílies empresàries i coautor del llibre “Los Aristegui: una familia, una empresa”, editat per Profit Editorial.

S’acaba la saga. Al novembre del 2017 vaig escriure una columna a VIA Empresa anomenada Guerra familiar a El Corte Inglés? Amb la de avui posem fi a aquest capítol d’una de les principals empreses familiars espanyoles. Isidoro Álvarez, nebot del fundador Ramon Areces, va morir, de forma sobtada, el 2014. El va succeir a la direcció de El Corte Inglés el seu nebot Dimas Gimeno. Va deixar el seu 22% d’accions, mitjançant la societat IASA, a les seves filles adoptives Marta i Cristina i a Dimas, i a la mare i tiet d’aquest. Dimas i la seva mare varen demandar les cosines per l’herència i per buidar patrimonialment IASA. Per aquest motiu aquesta va estar tres anys sense repartir dividends.

(Visited 44 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto