David Sánchez: “La suma de petites mesures fiscals que no s’han pres salvarien empreses”

El president de Comertia avalua les noves mesures del Procicat que permetran obrir a partir de la setmana que ve els centres comercials, al costat de les empreses mitjanes, uns dels sectors més castigats per les restriccions de la Covid. Tot i que creu que es manté una cordialitat i contacte amb les administracions, sovint no tenen resposta a les preguntes que se’ls planteja. En el cas dels tancaments de centres comercials, Sanchez ho té clar: millor repartir la gent en més espais, centres comercials i carrers, que no pas només donar-los una oportunitat.

(Visited 133 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto