Jordi Vilagut i Jordi Tarragona presenten Los Aristegui, la darrera novel·la sobre comerç

Jordi Vilagut ha escrit el text de Los Aristegui, sobre guió de Jordi Tarragona. Es tracta d’una novel·la que a través de tres generacions fa un repàs a les situacions, problemes i reptes amb els quals es pot trobar qualsevol empresari: relleu generacional, finances i inversions, contractació de familiars… Des d’una història de ficció, els autors volen recrear moltes experiències pròpies dels empresaris, que resolen amb l’experiència de les seves trajectòries respectives, i que serviran d’estímul per a molts empresaris de l’actualitat.

(Visited 97 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto