Pere Barrios: “El President de PIMEC ha de ser un empresari; no un treballador de la casa”

El candidat a la presidència de PIMEC, Pere Barrios, ha parlat a Ràdio Comerç sobre els seus quatre pilars per a reestructurar l’entitat si resulta guanyador de les eleccions de l’entitat, el proper dijous. Paral·lelament ha lamentat que no s’hagi pogut accedir al cens, i que hi hagi organitzacions gremials que formen part de PIMEC que votéssin abans de saber-se que hi havia dues candidatures. Paral·lelament li hem demanat si creu que és bo polititzar l’entitat mitjançant una candidatura independentista.

(Visited 193 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto