Coreixample reprèn el seu servei gratuït de digitalització comercial

La pandèmia ha posat de manifest dues coses: la importància del comerç de proximitat, i la necessitat de comptar amb eines que complementin aquest tracte de tu a tu, que només es dóna a les botigues locals.

“Digitalitza’t Comerç” és el servei gratuït que ofereix l’Eix comercial Coreixample a tots els seus associats per tal de combinar aquestes dues facetes i treure’n el màxim partit. “És un servei d’assessorament online sobre en quina posició està l’establiment en aquell moment i on vol arribar”, explica Elisabet Prat, gerent dinamitzadora de Coreixample.

S’estableixen una sèrie de nivells de valoració per tal de classificar els diferents comerciants segons la seva maduresa digital i se’ls assessora per tal d’anar pujant de nivell i augmentant les possibilitats: des de creació d’un web i les xarxes, fins a l’execució d’una campanya de publicitat digital finançada per Coreixample, passant per la venta de productes al Marketplace de proximitat on participa l’eix (es tracta de Clickcat, una plataforma que s’ha estat desenvolupant durant l’últim any i que sortirà d’aquí poques setmanes). A més, l’objectiu final és evidentment l’autonomia digital de l’associat, per tant, Coreixample també inclou en el servei tota una sèrie de formacions.

El servei es fa de manera completament personalitzada i individualitzada: “Als comerciants que van seguir adherits al serveis durant la pandèmia els va anar molt bé perquè van poder explorar totes les possibilitats digitals que tenien en les circumstàncies en les que es trobaven” , comenta Marina Puy, responsable de comunicació de Coreixample, “tota aquesta situació ha servit perquè l’associat se n’adoni de que realment és necessària la digitalització”.

Per tal de poder gaudir d’aquest servei cal ser sòci de Coreixample i tenir el comerç en el territori de la dreta de l’Eixample, des de Passeig de Gràcia fins a Passeig de Sant Joan, i des de Còrsega a Trafalgar. Coreixample també ofereix als seus associats un ventall d’altres serveis que ajuden a potenciar el servei de proximitat.

Més informació a coreixample.com.

(Visited 169 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto