Ens parla del programa Executive d'Escodi
Joaquim Deulofeu: “Els KPIs ens han d’ajudar a prendre decisions amb objectivitat”

El 23 de febrer, Escodi, l’Escola Universitària del Comerç i la Distribució, inicia la segona edició del programa Executive “El nou Process Management per al retail”, una formació en format semipresencial especialment interessant per als professionals del comerç

Joaquim Deulofeu, doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i professor d’Escodi, ens avança alguns dels aspectes que es tractaran en aquest programa, on no es passarà per alt el paper dels indicadors claus del retail. en aquest sentit, Deulofeu subratlla que “els KPIs ens han d’ajudar a prendre decisions amb objectivitat”.

“El retail ha passat a un estil de lideratge basat en l’escolta activa”

El lideratge és un altre dels aspectes rellevants en aquest programa formatiu. Al respecte, el doctor Joaquim Deulofeu manifesta que “el retail ha passat a un estil de lideratge basat en l’escolta activa”.

En aquesta entrevista a Ràdio Comerç, Deulofeu també ens descobreix quin és l’equip docent d’aquest programa de formació que està orientat a aportar les suficients capacitats i necessaris coneixements als directors, responsables de punt de venda i caps d’equip per fer front als reptes del sector. Un programa que els formarà per aplicar metodologies i instruments que millorin els processos i així guanyar eficàcia i agilitat en les respostes que l’entorn canviant del retail necessita. 

(Visited 122 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto