Lucas S. Ferro: “Cal repensar els horaris del comerç en una societat connectada les 24 hores”

El candidat per En Comú Podem i diputat Lucas Silvano Ferro planteja grans reptes per a la recuperació econòmica del comerç i la restauració, aposta per polítiques concretes per a cada sector i pensar en el futur del comerç, en base a la digitalització i els problemes que genera la gran distribució, a més de plantejar canvis en el sistema d’horaris laborals del comerç, que no són adients en un sistema en què es pot comprar i repartir les 24 hores del dia.

(Visited 99 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto