Jesús Carballo: “Cal un suport molt més valent al comerç i, sobretot, a la restauració”

Jesús Carballo, president de PEUC, Professionals dels Eixos Urbans de Catalunya, considera insuficients els ajuts de l’administració al retail. El també gerent de l’Associació Sant Cugat Comerç ha agraït als micròfons de Ràdio Comerç les ajudes públiques, però subratlla que són inferiors a les quotes dels lloguers dels locals o de les despeses de personal.

El president de PEUC ha urgit els comerciants a sumar-se a la digitalització

Carballo ha declarat que “caldria un suport molt més valent al comerç i, sobretot, a la restauració”. Així mateix, el president de PEUC ha urgit els comerciants a sumar-se a la digitalització. “Hem de ser presents a la venda online; no per competir amb grans plataformes ni abandonar l’espai físic, sinó per reforçar el servei al consumidor oferint-li la possibilitat de la compra electrònica”.

El gerent de l’Associació Sant Cugat Comerç ha posat en valor així mateix que els consumidors hagin entès “que el comerç local és important per al seu entorn i que estiguin donant més suport que abans, però les restriccions i la situació d’atur, els ERTO fa que la facturació del comerç hagi baixat, fins i tot del 60%”, ha lamentat.

Les Apeus facilitaran la supressió dels ‘freeriders’

Jesús Carballo també s’ha referit a les Apeus, les Àrees de Promoció Econòmica i Urbana. Al seu entendre, seran “una eina per fer front als problemes que patim al comerç des de fa temps, com la reducció de subvencions públiques, l’esgotament del voluntarisme de què vivim les entitats del comerç i la supressió dels ‘freeriders’ que es beneficien de tot el que fan les entitats sense contribuir en res”.

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 63 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto