Marta Raurell: “Les ajudes per a establiments de grans superfícies arribaran a tots”

La cap de l’àrea de Comerç, del Consorci Comerç, Artesania i Moda, de la Generalitat de Catalunya, Marta Raurell, explica en aquesta entrevista amb Ràdio Comerç de les ajudes del Govern que hi ha ara mateix obertes per a les empreses, autònoms i pimes. Entre elles, les que s’han publicat aquesta setmana, i que otorgaran 3750 euros a cadascuna de les empreses de les grans superfícies obligades a tancar, entre les pimes, petites empreses i autònoms. Segons Raurell, i tenint en compte que hi ha 15 milions d’euros per aquesta partida, es podrà arribar a tots. Paral·lelament, explica quines són les altres ajudes que ara mateix hi ha obertes durant aquesta setmana, com les que afecten al comerç del Ripollès i la Cerdanya, entre d’altres.

(Visited 45 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452