Jordi Villar: “Hi ha botigues que encara funcionen de manera analògica”

Jordi Villar, llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona i expert en retail, ha publicat diversos llibres al voltant del comerç. Entre ells hi ha “Cómo hacer que tu tienda venda sola”, títol recentment publicat per l’editorial Libros de Cabecera.

“Hi ha botigues que encara funcionen de manera analògica”

En aquesta entrevista a Ràdio Comerç, en Jordi ens explica que “hi ha botigues que encara funcionen de manera analògica, que conserven el concepte de transacció depenent que un venedor atengui al consumidor, quan la gent té menys temps per comprar i les botigues menys possibilitats de contractar venedors”.

Malgrat el títol del seu darrer llibre, Villar adverteix que “avui dia res és fàcil i vendre menys. Darrera l’activitat comercial hi ha certa ciència”.

“Qualsevol cosa a la botiga ha d’estar dissenyada per generar venda”

Així mateix, Villar adverteix que “hi ha comerciants que pensen que les coses han d’estar dissenyades per ser boniques. Jo el que dic és que qualsevol cosa a la botiga ha d’estar dissenyada per generar venda”.

 

(Visited 5 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452