Tània Infante: “Les mesures que es prenen no tenen en compte les diversitats territorials”

La Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa ha elaborat un vídeo, que s’ha fet viral a les xarxes, i amb el qual han vogut reivindicar la seguretat de l’activitat dels seus associats. La seva presidenta, Tània Infante, ha lamentat als micròfons de Ràdio Comerç que hi ha “la sensació que es vol donar el missatge que la nostra activitat no és segura i havíem d’explicar-ho a la ciutadania. Els nostres establiments estan totalment compromesos amb la salut i fan el que pertoca”.

“Les restriccions de mobilitat ens afecten greument”

En una entrevista a la nostra emissora, aquesta emprenedora en el sector de l’hostaler ha declarat que “les mesures que es prenen no tenen en compte les diversitats territorials. Molts dels establiments de Manresa viuen de la capitalitat de comarca i les restriccions de mobilitat ens afecten greument”.

“El cop serà fort”

Tània Infante ha afegit que “no tenim xifres definitives sobre l’afectació, però és evident que, a l’hostaleria, en no poder obrir més que en una franja molt petita, i als comerços, obligats a tancar el cap de setmana, el cop serà fort”.

(Visited 13 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452