Alfonso Garcia: “En el tracte a la restauració no hi ha hagut mala intenció però sí ignorància”

A Ràdio Comerç parlem amb l’Alfonso García, restaurador i gerent de Casa Alfonso, un establiment emblemàtic de Barcelona, amb prop de 90 anys d’història i que, com tants altres, està patint els efectes derivats de les restriccions a l’activitat a causa de la pandèmia. Juntament amb altres professionals de la restauració de tota Espanya, Alfonso García, ha posat en marxa una iniciativa per reclamar danys i perjudicis per les pèrdues sofertes.

“No hi hagut mala intenció, però sí ignorància” per part dels polítics”

La demanda està previst que arribi a Brussel·les, atès que no només es presenta a nivell autonòmic i estatal. Alfonso García, tercera generació de Casa Alfonso, considera que “no hi hagut mala intenció, però sí ignorància” per part dels polítics. “Lamento que no s’hagin assegut prèviament amb els afectats per estudiar mesures conjuntes”, ha afegit en aquesta entrevista a Ràdio Comerç.

En la seva opinió, “a la restauració se’ns ha criminalitzat massa, quan en conjunt no arribem al 3% de contagis, incloent alguns establiments que no ho fan bé”. García ha subratllat que el que reclamen és just, perquè “a altres països, els nostres col·legues reben suport. És una falta de respecte el que passa a Espanya”.

“La solució que oferim és recórrer a la Justícia”

És per aquesta raó que Alfonso García, juntament amb altres restauradors, han posat en marxa www.lahosteleriadetodos.org. “Hem considerat que cal menys plors, i una demanda col·lectiva que sigui forta. La solució que oferim és recórrer a la Justícia”, ha subratllat.

(Visited 24 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *