Muntsa Vilalta: “Les ajudes seguiran quan acabi la pandèmia. Caldrà reconstruir sectors”

La directora general de Comerç de la Generalitat torna a parlar pels micròfons de Ràdio Comerç, en aquest cas arran de la darrera pròrroga de les restriccions de mobilitat i de sectors com el turístic, la restauració, els esports, i moltes altres. Segons Vilalta s’està treballant en dues línies d’ajudes, que és conscient que “no seran suficients”, per una banda la d’emergència, però per l’altra la que s’extendrà molt més enllà de la fi de la pandèmia, i que servirà per “reconstruir sectors sencers, molt tocats per les restriccions”.
A més, fa un repàs de les “notícies positives” que ha aportat la pandèmia, en els àmbits de la innovació, l’associacionisme comercial i la digitalització. Avança que hi ha diversos municipis que ja s’estan interessant per a implementar Apeus, i que no tots els marketplaces sobreviuran. “No n’hi ha prou amb fer un marketplace. Ha de tenir un sentit i un objectiu.

(Visited 13 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto