Consol Vancells: “El comerç forma part fonamental de la Marca Barcelona”

Hem volgut entrevistar Consol Vancells, responsable dels projectes de la Marca Barcelona, a la Direcció de Promoció de la Ciutat de Barcelona Activa. Amb ella recorrem alguns dels conceptes recurrents de l’Ajuntament de Barcelona en quant a promoció econòmica. Per una banda associant Barcelona a qualitat de vida i una forma de viure. A més, parlem de turisme, de com els agents socials, econòmics i culturals creen el relat de Barcelona, un relat en el qual el comerç hi té molt a dir.

(Visited 82 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto