Imma Moraleda: “El teletreball i la pandèmia fan replantejar els horaris, també al comerç”

Imma Moraleda és directora del departament d’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet, des d’on opina sobre com ha afectat la pandèmia al municipi, quines són les ajudes que s’han ofert, com s’ha gestionat, i quin ha estat el paper de les entitats supramunicipals com l’Àrea Metropolitana o la Diputació.
Paral·lelament, des que va ser regidora de l’Ajuntament de Barcelona, una de les seves especialitats ha estat els usos dels temps, i recorda que des del 2001, i després d’una visita a Anne Hidalgo a París, on era regidora, van començar a aplicar innovacions en els usos dels temps per als joves, l’obertura de biblioteques de nit, horaris de metro, apertura del comerç en dies que no s’obria fins llavors, i altres eines que van ser pioneres aleshores. Ara, aposta perquè el comerç també es plantegi els seus horaris per adaptar-los a les noves realitats.

(Visited 82 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto