Jordi Mas: “No tothom està preparat per conduir el negoci familiar”

Jordi Mas, expert i professor en retail i fundador de Crearmas, ens parla de les dificultats de transmetre el negoci familiar a les següents generacions i de com és preferible no forçar determinades situacions.

“La feina, per molt que sigui en l’entorn que t’agrada, reclama assumir moltes responsabilitats”

“La gent s’ha de dedicar al que li agrada, no al que ha trobat”, ha alertat Mas, que ha fet referència en aquesta entrevista concedida a Ràdio Comerç que “la feina, per molt que sigui en l’entorn que t’agrada, reclama assumir moltes responsabilitats”.

“Una cosa és la passió i l’altra la professió”

El fundador de Crearmas ha lamentat que “en aquest país ser emprenedor estigui mal vist i tingui més risc que optar per una carrera a la funció pública”. Jordi Mas també ha subratllat la necessitat de tenir clar que “una cosa és la passió i l’altra la professió”.

(Visited 66 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto