Montserrat Ballarín: “Aviat tindrem el marketplace del comerç de proximitat de Barcelona”

La regidora de comerç i mercats de Barcelona, Montserrat Ballarín, explica que BarnaCom, entitat constituïda pels eixos comercials de Barcelona a través de la Fundació Barcelona Comerç i Barcelona Oberta, servirà per oferir el primer marketplace de Barcelona, on es pugui buscar per producte i barri, i que serà una competència real a les grans plataformes externes que no contribueixen a l’economia de la ciutat. A més, explica que en els suports que s’han aglutinat per aquest projecte hi ha els cosells de gremis, patronals i tots els organismes de comerç de la ciutat.
A més, Ballarin ha valorat positivament la campanya nadalenca de Barcelona, amb les activitats de dinamització que s’han realitzat al comerç i als eixos de la ciutat

(Visited 98 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto