Salva Vendrell: “La solució no ha de passar pel tancament del comerç i la restauració”

Les patronals de la restauració i el comerç s’han concentrat aquest dijous al matí a la plaça Sant Jaume i han dipositat carbó a les portes del palau de la Generalitat. Aquesta iniciativa, destinada, als consellers de l’Executiu, pretenia escenificar el “rebuig frontal” a les noves restriccions que han entrat en vigor precisament aquest 7 de gener.

“La solució no ha de passar pel tancament del comerç i la restauració”

Per parlar d’aquesta situació, a Ràdio Comerç hem entrevistat el president de la Fundació Barcelona Comerç, Salva Vendrell, que ha subratllat que “la solució no ha de passar pel tancament del comerç i la restauració”. Així mateix, Vendrell ha lamentat l’estigma que arroseguen tant el retail com la restauració.

El president de la Fundació Barcelona Comerç ha reivindicat el caràcter segur d’aquestes activitats. “Som els primers a vetllar per la seguretat dels nostres treballadors i dels nostres clients”.

Agraïment als consellers Ester Capella i Ramon Tremosa

En el mateix acte, els professionals de la restauració i del comerç han lliurat una carta oberta adreçada a la Generalitat en què esmentaven que els Reis d’Orient han pogut constatar la situació del comerç i la restauració. En aquesta mateixa missiva, les patronals agraïen als consellers Ester Capella i Ramon Tremosa la seva tasca negociadora. Salva Vendrell ens ha explicat les raons en aquesta entrevista.

 

 

(Visited 72 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto