Muntsa Vilalta: “La Llei d’Apeus és una eina al servei del comerç del país”

La directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta ha analitzat a Ràdio Comerç com s’ha forjat i aprovat la Llei d’Apeus i quina significança té per a la legislatura que acaba,on ha estat una de les propostes més ben rebudes pel sector, i que ha generat molt consens. En aquesta entrevista Vilalta desgrana alguna de les característiques d’aquesta llei que es va aprovar fa unes setmanes, i com serà la implantació al llarg dels propers anys, a Catalunya”.

(Visited 106 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto