Ernest Maragall: “Fem que tot l’estalvi forçat que hi ha hagut torni al sector econòmic”

El president del grup municipal d’Esquerra, a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, va visitar l’estudi de Ràdio Comerç, al Meeting Point Creu Coberta, aprofitant el dissabte d’Obrim carrers. Maragall, que ha aprovat els pressupostos del govern municipal, parla en aquesta entrevista de la seva visió del comerç de proximitat durant aquesta pandèmia, i de quina forma els eixos i l’associacionisme s’ha vist reforçat en els valors del comerç de barri.

(Visited 41 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto