Jaume Collboni: “Ara cal construir el marketplace del comerç de Barcelona”

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, atén Ràdio Comerç des de la Plaça de Catalunya on ha inaugurat aquest cap de setmana el Festival del Nadal i la Fira de Comerç solidari. Collboni creu que serà un Nadal complicat i insta a la ciutadania a complir totes les mesures de protecció per poder fer amb la màxima normalitat possible les activitats comercials.
Collboni també creu que les mesures que ha decretat la Generalitat són especialment sagnants pel sector de la restauració i que cal revisar-les. A més, creu que estem a l’inici de la fi, que ens queden tres o quatre mesos de pandèmia, i que ara és moment de fer un gran marketplace del comerç de la ciutat.

(Visited 19 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *