Jaume Collboni: “Ara cal construir el marketplace del comerç de Barcelona”

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, atén Ràdio Comerç des de la Plaça de Catalunya on ha inaugurat aquest cap de setmana el Festival del Nadal i la Fira de Comerç solidari. Collboni creu que serà un Nadal complicat i insta a la ciutadania a complir totes les mesures de protecció per poder fer amb la màxima normalitat possible les activitats comercials.
Collboni també creu que les mesures que ha decretat la Generalitat són especialment sagnants pel sector de la restauració i que cal revisar-les. A més, creu que estem a l’inici de la fi, que ens queden tres o quatre mesos de pandèmia, i que ara és moment de fer un gran marketplace del comerç de la ciutat.

(Visited 32 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto