Lluís Llanas: “Els eixos hem de ser protagonistes de la transformació urbana de Barcelona”

Lluís Llanas és president de l’eix Creu Coberta, i vicepresident executiu de Barcelona Comerç. Des de l’eix comercial, ens comenta els reptes que tenen com a associació de comerciants, i va més enllà en projectes i idees de millora del comerç, que ja venen implementant des d’abans de la pandèmia. Amb ell parlem de la sostenibilitat “que ha d’implementar-se de forma progressiva”, i ens explica el nou projecte de distribució sostenible que han iniciat a Creu Coberta, a més de la importància que tenen els eixos en la transformació urbana de la ciutat de Barcelona.

(Visited 55 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *