Antoni Gelonch: “Sempre he practicat el reciclatge, una certa austeritat i el comerç de proximitat”

L’escriptor i advocat Antoni Gelonch, exsecretari general d’educació i de sanitat de Catalunya, és una veu autoritzada que ha vist l’evolució del país i el seu creixement. En aquesta ocasió, parlem del seu darrer llibre “Quan érem lleidatans”, on a més de parlar de la seva història personal, dedica molt espai al comerç de la Lleida dels anys cinquanta i seixanta, que hem volgut repassar en aquesta entrevista, reflexionant sobre la situació actual. Gelonch creu en l’especialització del comerç com a opció de futur, però que ja era present al comerç de fa seixanta anys, i que n’ha estat bandera i valor primordial. Gelonch, a més, creu que les famílies no compren prou amb els seus fills.

(Visited 32 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *