Alfons Barti: “S’han pres mesures de país ric i les ajudes han estat de país pobre”

Alfons Barti, director de Barcelona Comerç, ha posat en valor les iniciatives que aquesta associació ha posat en marxa per afavorir l’activitat del retail a la ciutat. En una entrevista a Ràdio Comerç, Barti s’ha referit a les decisions adoptades per l’Administració arran de la pandèmia i que tant han afectat als comerciants. Al seu entendre, “s’han pres mesures de país ric i les ajudes han estat de país pobre”.

“Volem contribuir a donar alegria en aquestes dates que tanta falta ens fa”

El director de Barcelona Comerç també ha advertit que el retail està preparat “per mantenir les mesures de seguretat sanitàries perquè les compres que es puguin fer siguin el més segures possibles i puguem gaudir del Nadal més normal possible i contribuir a donar alegria en aquestes dates que tanta falta ens fa”.

“a cada territori i a cada eix cal fer cirurgia fina pel que fa a buscar les solucions més adequades a cada entorn”

Igualment, Alfons Barti ha posat en valor també la il·luminació dels carrers, la col·laboració comerç-cultura per oferir bonificacions en la visita a La Pedrera així com les tasques d’acció social empreses pels comerciants adherits a Barcelona Comerç. Pel que fa al tancament al trànsit a alguns eixos, l’entrevistat ha manifestat que, “a cada territori i a cada eix, cal fer cirurgia fina pel que fa a buscar les solucions més adequades a cada entorn”.

 

 

(Visited 134 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto