Carles Agustí: “Creu Coberta és el primer eix comercial certificat que compleix els 17 ODS”

El col·laborador de Ràdio Comerç Carles Agustí, ha certificat la primera associació de comerciants en acomplir els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, després d’una auditoria realitzada per Agustí, un dels màxims experts de l’estat en governança i ODS. Segons Agustí, totes les empreses, institucions i entitats són susceptibles d’aplicar els 17 ODS d’una forma o altra, adaptant les metes a les possibilitats i àmbits de cadascun d’ells. Segons Agustí, les entitats de comerciants poden complir 48 metes, dels diversos ODS, que són acomplertes totalment per l’eix barceloní, i aquesta associació, a més, en compleix una trentena llarga més.

Al llarg dels propers mesos, Carles Agustí explicarà, mitjançant càpsules en forma d’entrevista, els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, aplicats al comerç de proximtat.

(Visited 32 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *