Fede Sardà: “A Luz de Gas serem dels últims en obrir. Ho entenc. Però necessitem més ajudes”

Fede Sardà hauria d’estar celebrant amb bombo i platerets el 25è aniversari de Luz de Gas, per on ha passat mitja Catalunya al llarg d’aquest quart de segle. Però la pandèmia ha postposat la celebració fins que es pugui. No entén el concepte “oci nocturn”, i vol deixar clar que gran part de la seva acció es basa en la cultura, apostant per la música en directe, amb més de 2000 concerts, però també com a referent de la solidaritat. I és que Fede Sardà i la seva voluntat de cooperació ha estat tan gran que centenars d’entitats han pogut fer a Luz de Gas, a preu de cost, les seves activitats per recaptar fons i projectes. Ara, comprenent que seran dels últims a poder reobrir, reclama unes compensacions justes.

Hem anat in situ, al Luz de Gas avui tancat, per a entrevistar-lo.

(Visited 159 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto