Jordi Folck: “Feu que el comerç sigui com Portaventura per als vostres fills”

El creatiu, escriptor i, enguany, comissari de l’Any Rodari, parla de nou a Ràdio Comerç sobre la necessitat d’introduir els valors del comerç de proximitat a l’educació familiar dels nens i nenes, des de ben petits. Per a Folck, uns dels espais màgics més a bast de les famílies són les botigues, llocs on els infants poden conèixer, de la mà d’un personatge -el comerciant-, similar a un conta-contes, històries de la ciutat i del país, geografía, botànica, física, història, gastronomia i moltes altres coses que no aprendran a les escoles. A més, aprendran a valorar els oficis, les tradicions, i el respecte per a les formes de producció i venta de proximitat.

(Visited 75 times, 1 visits today)

You might be interested in

Comment (2)

  1. Molt be Jordi, molt bona explicacio,
    creativa i entusiasta.
    Estic totalment d ‘ acord.
    Ha estat molt be!!
    Salutacions!!!

  2. Holaa,m’ha encantat la teva conferencia.He recordat el temps de la meva Mediterrània…desde els 19 anys de cara al public.En aquestes dates de Nadal recordo les façanes q feiem i tant xules.Molt bons recors!!!.Una abraçada,Jordi.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto