Ada Colau: “La pandèmia referma el que pensàvem, cal canviar el model turístic”

Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, ha visitat un dels casos d’èxit d’Obrim Carrers, iniciativa que ha desenvolupat el consistori mitjançant l’urbanisme tàctic i que permet tancar alguns eixos viaris al trànsit. “L’exemple d’Obrim Carrers és beneficiós per al comerç de Creu Coberta”, referma l’alcaldessa, que admet que aquestes mesures s’han tirat enrera allà on no funcionen. Respecte a la sostenibilitat i a aquest tipus de mesures de pacificació, creu que “han vingut per quedar-se”.

Durant l’entrevista, a més, ha refermat el suport a la restauració, pels quals l’ajuntament ja va aplicar algunes mesures, com la de terrasses, que defensa de nou com a mesura d’urbanisme tàctic. Segons Colau, cal fer esforços per obrir de nou els restaurants i bars. Al mateix temps, i preguntada al respecte del model turístic, creu que la pandèmia ha reforçat el missatge que han explicat des de l’inici del seu primer mandat, la necessitat de repensar el model de turisme que hi ha a Barcelona. Així mateix creu que és moment de que la ciutadania retorni al centre.

(Visited 54 times, 1 visits today)

You might be interested in

Comment (2)

  1. I tant que és beneficiós!!Lo que jo no trobo tant beneficiós és que és despulli un sant per vestir un altre!!!
    Com ens passà al carrer Comtes de Bell-lloc ,allà el fins de setmana ens pugen dos autobusos més!!!
    Sense compta que més endavant augmentarem el volum de trànsit amb el futur tanatori !!!!Allà el poc comerç que hi queda l’ha acabareu matant ! Però ens dóna la sensació que aquella zona som invisibles!!!

  2. Hola, Ada Colau, lo de los carril bicis me parece fantástico, objetivamene es fantastico, ,pero el resto nefasto, como quitar zonas de parking a residentes favoreciendo a los capitalistas dueños de los garajes que han subido los precios mensuales,y los mileuristas dueños de coches no podemos pagar 140 € por mes un garaje, favoreces a los capitalistas y perjudicas a los pobres .
    Es un estrezate conducir en BARCELONA, en el example con solo un carril, embotellamientos permanentes y si eres residente no tienes lugar para aparkar el coche y tienes que levantarte a las 8 de la mañana quitarlo de carga y descarga porque si lo pilla la grúa te cuesta mas de 300 € , para buscar lugar y te tiras media hora buscando y contaminando el medio ambiente en el example no estaciona ni Dios, no favorecera el comercio estas medidas,claro que no, en Barcelona queremos el turismo y queremos fuera a los okupas que pasan trapicheando drogas ,porros y vino,y roban a todo dios,y lo sabes estadisticamente es así, esa gentuza es la que no queremos Colau

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto