Mercè Clavel: “El comerç ha fet les coses bé”

Mercè Clavel, professional i formadora en l’àmbit del retail i assessora de la patronal Cecot, ha reivindicat en una entrevista a Ràdio Comerç que “el retail és una activitat segura”. La sòcia directora de GIC Retail manifesta que “el comerç ha fet bé les coses” i que s’ha readaptat, “malgrat que no resulta tan fàcil adaptar-se online”.

Clavel, que també col·labora amb l’Escola Superior de Comerç, Escodi, ha admès que “el futur és incert. Les botigues que sembla que presenten millors expectatives són les de proximitat, a prop de zones residencials. En qualsevol cas, tothom s’haurà de readaptar”. En aquest sentit, la formadora en retail augura que “els centres comercials hauran de ser espais oberts, on el client percebi que es troba segur”.

“Als comerciants els costa treballar plegats”

L’assessora de la patronal Cecot ha lamentat que “als comerciants els costi treballar plegats”. Al seu entendre, els retailers haurien de pensar en gran, malgrat el seu caràcter sigui local. “La pandèmia pot ser l’oportunitat per treballar plegats”, ha dit Mercè Clavel.

Aquesta professional també s’ha referit a la llei dels Apeus, que al desembre pot ser una realitat. En la seva opinió,, “la seva implantació ajudarà a què el comerç s’adapti als nous hàbits del consumidor”. Mercè Clavel també aconsella als professionals del retail fer una diagnosi dels seus respectius establiments, així com no abandonar mai la formació, “que és una assignatura pendent”.

“el grau d’inserció és molt alt en el comerç quan has tingut una formació reglada i reconeguda”

Igualment, la sòcia directora de GIC Retail recorda que “el grau d’inserció és molt alt en el comerç quan has tingut una formació reglada i reconeguda”. Finalment, Mercè Clavel subratlla la necessitat que economia i sanitat vagin plegats per poder tirar endavant malgrat la pandèmia, i ha demanat als responsables polítics que no adoptin mesures “d’avui per demà”, que perjudiquen greument el comerç i l’hostaleria.

 

 

(Visited 102 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto