Andreu March: “El comerç local necessita repensar-se entorn l’experiència de compra”

L’Andreu March és el gerent de l’Estudi AM, dedicat a l’assessorament i consultoria amb retail. Amb ell parlem de les estratègies que el comerç de proximitat pot implementar en aquests moments d’incertesa. Parlem amb ell de com viu el retail el futur proper després de la pandèmia, i quines són les eines que pot aprofitar. March és partidari d’acollir-se a totes les inciatives que vindran les properes setmanes de Nadal, per donar-se a conèixer i donar valor als establiments.

(Visited 72 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto