Jordi Centelles: “El Vilawatt, la moneda de Viladecans, aporta seguretat i fidelitza”

El president de la Xarxa Comercial de Viladecans, Jordi Centelles, explica en aquesta entrevista el que suposa per al comerç de la ciutat el Vilawatt, la nova moneda que permet transaccionar amb el comerç de proximitat i que permet afegir seguretat a les relacions de comerç. Al mateix temps, creu que encara s’està en una fase de proves i caldrà afegir-hi valor i avantatges per a que es vagi implementant de forma gradual a la població.

Centelles també alerta de la possible desertització de zones a causa de la crisi de la covid, de la importància que ha demostrat el comerç de proximitat per a la població, de les relacions no sempre fàcils amb l’entorn econòmic, industrial i les grans superfícies, i de la necessitat de treballar per a que el Nadal i les campanyes properes siguin millors”.

(Visited 64 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto