Ermínia Altarriba: “La Federació de comerç del Berguedà ens permet tenir veu i vot”

Fa uns dies les unions de comerciants de sis municipis del Berguedà varen anunciar la creació d’una Federació que uneixi les reivindicacions de tot el comerç de la comarca, de 36000 habitants. N’hem parlat amb l’Ermínia Altarriba, vicepresidenta de Berga Comercial, que explica les avantatges que tindrà la Federació, entre elles, iniciatives de digitalització, presa de decisions i veu i vot davant de l’Agència de Desenvolupament i els Consells respectius econòmics i turístics, a més de la gestió d’ajudes per a tots els municipis.

Tot i la pandèmia i la seva afectació, Altarriba creu que la digitalització és una oportunitat, i que cal “oferir el Berguedà com un paquet complert” a nivell turístic. A més, revela que a causa de la pandèmia i el turisme interior, aquest estiu ha estat un any bo per la comarca.

(Visited 6 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *